BON by Corvin Cristian


Over 200 reclaimed doors, windows and blinds were used as wall paneling. Carefully placed light sources add to the theatrical yet cozy atmosphere.

Some of the doors were rescued from being used as fence to building sites hence the graffiti and the extreme wear on some of them. We left most of the doors as we found them while only the shades of a few were altered to meet the discreet three tones color scheme of the design (white, blue, red).

Central Bucharest, and Romania in general, goes these days through a craze of demolishing old buildings, unfortunately. Our approach is also an attempt to keep some memories of the disappearing past.

Architects: Corvin Cristian
Location: Bucharest, Romania
Collaborator: Vlad Vieru
Area: 200 sqm
Year: 2012
Photographs: Corvin Cristian


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: