S House by Komada Architects’ Office


It is the house for three person family  built in the suburb of Tokyo.

The form that five different small boxes gathered at random, makes no difference between front and back of the house and control the overall scale.

In the first floor, five spaces varying in area and the ceiling height are connected in a string, and eyes go with the private room of second floor and the central stair hall to create integral, complicated interior.

Architects: Komada Architects’ Office
Location: Suginami-ku, Tokyo, Japan
Architects: Takeshi Komada, Yuka Komada
Consultant: Yamabe Structural Office
Area: 104.69 sqm
Year: 2009
Photographs: Toshihiro Sobajima


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: