Barber Shop by Ard Hoksbergen


This project concerns the interior of a traditional shaving salon, housed in a 19th-century shop in the city center of Amsterdam.

For a raw, but warm atmosphere, mainly natural materials are used: a floor of old sawn floor beams, clay plaster, pine plates, leather and concrete.

The copper pipes, which like a giant cobweb are drawn throughout the interior, form the eyecatcher of the salon.

Architects: Ard Hoksbergen
Location: Amsterdam, The Netherlands
Year: 2012
Photographs: Courtesy of Ard Hoksbergen


One thought on “Barber Shop by Ard Hoksbergen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: