La Muna by Oppenheim Architecture + Design


A complete renovation and minor addition of one of the first homes built in the ultraexclusive enclave of Red Mountain in Aspen Colorado. 30 years of haphazard of this rustic ski chalet with all its imperfections—an homage to the Japanese sensibility of wabi sabi.

Clad in reclaimed regional wood, stone and steel the home is intended to make a minimal impact on the natural resources and merge effortlessly with its idyllic surroundings of forest, stream and mountain. Solar collectors provide needed energy for power and hot water, while extremely large operable panels of insulated glass blur the boundaries between inside and out– further enforcing a connection and deep respect of place.

Architects: Oppenheim Architecture + Design
Location: Aspen, Colorado, United States
Project Area: 3,500 sq ft
Photographs: Laziz Hamani


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: