The Cube by Sharon Neuman Architects

The cube, brick house was planned for a family of 2 – father & son. a large open space on the ground floor contains the entrance, kitchen, dining and living rooms. Double height space above the dining table allow the stairs to go around it.

A separate area contains the study and bathroom. the master bedroom upstairs has an open plan with free standing colorful walls which define the bed,  bath and closet space.

A detached pergola keeps the cube untouched. the garden is designed for water saving.

Architects: Sharon Neuman Architects
Location: Lehavot Haviva, Israel
Project Year: 2011
Project Area: 430.0 sqm
Site Area: 190 sqm
Photographs: Amit Gosher


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: