Pumpkin Room by edg Creatives

David Ho of edg Creatives designed a pumpkin shaped brainstorming room and matching partition walls for their office in Beijing, China.

Description from the designers:
Polycarbonate panels with transparent sections are used to bring the activity and energy of the two first floor meeting rooms into view. The wall partitions are constructed with two of these panels and are fitted around a steel structure. These partitions are illuminated by fluorescent tubes so that in the evening the meeting rooms resemble a light box with a futuristic feel.

A pumpkin shaped brainstorming room on the second floor is meant to encourage the collaboration and creative thinking of our designers. Ho says the concept is inspired by the fairytale “Cinderella” in which a pumpkin was magically transformed into a horse drawn carriage, making Cinderella’s dreams come true.


One thought on “Pumpkin Room by edg Creatives

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: