RF Apartment by João Tiago Aguiar

The project consisted in the transformation of an old office into an apartment. Situated on the top floor of a building in Avenida Rodrigo da Fonseca, the original space, with no interest, had very little light, punctuated only by small openings at the top of the walls.

The entire interior was demolished, leaving only the structural elements.Small cracks gave way to large windows, open up to the level of the deck that was created outboard and as a large balcony surrounds the apartment.

The space is fluid and less compartmentalized. A plan of bicolour cabinets animates the scene and creates the separation between sleeping and living areas.

Architect: João Tiago Aguiar
Location: Lisboa, Portugal
Client: Private
Collaborators: Renata Vieira, Ana Caracol, Sílvia Amaral
Built Area: 210 sqm
Photographers: FG+SG – Fernando Guerra, Sergio Guerra



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: