Lumini Shop by Rocco, Vidal + arquitetos


The idea was to create a trend inviting project to the customer. A large box with brown color on and a tear on the side shows the window and the light from inside and from outside.

The same material that was used in the parking lot was also used at the entrance and showcase creates a situation that invites the clients to know the space and enjoy the sensation of height differences.

The ladder that makes access to these environments is quite evident so the clients and the staff can move freely between the levels. And also creates a clear and nice ambient.

The two inputs of natural light interact with all the internal lighting of the store shows the simplicity and smart use of light.

A elegant and contemporary project.

Architects: Rocco, Vidal + arquitetos
Location: Sao Paulo, Brazil
Engineering: Souza Lima Construtora
Structure: Ideal Projetos de Engenharia
Lighting design: Franco e Fortes Lighting design
Wiring project: Aloeletrica
Photographs: Nelson Kon

via

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,252 other followers

%d bloggers like this: