BUAMA House by GAD


BUAMA House by GAD

Nice interior renovation by GAD (Global Architectural Development).

BUAMA is an interior renovation project for a young couple living in Beykoz, a suburb of Istanbul. As a concept, a new structure is inserted in the existing structure. The new structure maintains the existing heights, yet proposes a more organic solution. The smooth and endless lines reference infinite space, as there is no clear distinction between the floors & walls, or between the walls & ceiling. Light scatters on the organic surface in a way that seems almost limitlessness.

The furniture is selectively chosen to unite many different styles. The young couple has a collection of beautiful antique pieces, and desired to combine the new furniture with this collection. These pieces attract attention in contrast to the smooth surface of the white walls and ceilings.

The proposal for the garden’s design also follows the same principles of infinity. Here, the lines seem endless. A place for resting is designed in the space left among the existing trees. This soothing, quiet and relaxing garden space will be where the couple will spend most of their free time.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,029 other followers

%d bloggers like this: